PRESENTACIÓ

      Xavier Martí, "xavianthropus"
e-mail: xavianthropus@hotmail.com
"NATURESPERIT"
Bloc en construcció permanent.

SOBRE L’AUTOR
Autor: Xavier Martí, “xavianthropus”. Naturalista i fotògraf autodidacte. 
Nascut a Barcelona. Viu al Vallès Oriental, Catalunya.

FILOSOFIA DEL BLOC
Recull de fotografies representatives de la biodiversitat ibèrica/europea i una mica d’Història Natural més enllà de Darwin, l’atzar i el “rellotger cec”.
Els textos pertinents s’aniran afegint al bloc gradualment.
Observació de l’Evolució Ascendent a la natura.
Dels quatre elements del paisatge (terra, aigua, aire i foc/calor) als quatre grans regnes de la Terra (mineral, vegetal, animal i humà). La fermesa del mineral, la vitalitat del vegetal, la sensibilitat del animal i l’autoconciència de l'ésser humà.
Els vertebrats, camí de l’Antropogènesi. L’arquetipus humà com a referent evolutiu. 
Tres regnes naturals i un quart regne, l'humà, que avui s'enfronta a un dels seus majors reptes  evolutius. És a dir, un cop oblidades antigues divinitats i desaparegudes les restes atàviques de comunió amb la natura a consequència de l'adveniment de l'època materialista i industrial (Kali Yuga o "edat fosca" moral i espiritual que dirien els hindús), ara, l'ésser humà ha de decidir lliura i individualment si accepta o no, tot prenent-hi una consciència més holística i fraternal, la seva responsabilitat en el seu propi destí personal i col.lectiu i en el de tot un planeta que fins no fa massa bullia de biodiversitat.Visites a pàgines del bloc:

Translate

Follow by Email

Cercar en aquest blog